kdo je katarina lan?


Živijo! Moje ime je Katarina, sem fotografinja in ustanoviteljica agencije Katarina Lan.


Strast do fotografije, nepremičnin in lepih prostorov sem združila z izkušnjami v marketingu, in nastala je agencija za celovito medijsko predstavitev nepremičnin.


Vse se je začelo, ko je prijateljica začela z iskanjem nepremičnine na spletu, s pregledom vseh možnih ponudnikov. Hitro je ugotovila, da so fotografije za današnji čas res slabe in niso predstavljale dejanskega stanja nepremičnine. Ravno obratno, odvrnile so jo, da bi si nepremičnino sploh ogledala in ji dala priložnost za nakup. To je tudi eden glavnih razlogov zakaj je imeti odličnega nepremičninskega fotografa ZELO pomembno! 


Zato je naš cilj, da vam s pomočjo profesionalne fotografije poskrbimo, da bo vaša nepremičnina zasijala v najlepši luči in pritegnila pozornost ljudi.

Da, navdušeni smo nad fotografijo, vendar smo tudi navdušeni nad zagotavljanjem odličnih storitev.


Ponosni smo, da smo ena prvih agencij na slovenskem trgu, ki ponuja celovito medijsko predstavitev nepremičnin. Da je naš cilj postati zaupanja vreden partner, ki gradi na vaši blagovni znamki in ugledu ter zagotavlja kakovostne rezultate, ki bodo vaše stranke nenehno navduševali, vam pomagali pri ustvarjanju novih potencialnih strank, zagotavljali dodano vrednost in prispevali k vašemu uspehu.


KATARINA KOVAČIČ,

fotografinja in ustanoviteljica agencije KATARINA LAN

STRANKE O NAS

AGENT ALJAŽ KOVAČ


“Katarina je ena najboljših fotografinj kar si jih lahko agent zaželi, je odzivna in svojo delo opravlja zelo profesionalno, lahko rečem da na slovenskem trgu še nisem videl take kvalitete fotografij za nepremičnine.”

01 / 03